Wat is jouw favoriete kerstcadeau? 8 leuke tips

Wat is jouw favoriete kerstcadeau? 8 leuke tips

10 november 2021 Uit Door Quinten Reuten

Wat is jouw favoriete kerstcadeau als je mocht kiezen uit een van onderstaande tips?

Tip 1: Spel Klompen, drop en tulpen

De titel is lekker kneuterig. Het spel is hilarisch. Hoe Nederlands kun jij jezelf gedragen? Aan de hand van vragen wordt onderzocht hoe Nederlands je bent. Durf jij het aan?

Tip 2: Een “maak je eigen wijn speciaal” pakket

Een leuk pakket met ingrediënten om je wijn een eigen smaak te geven. Inclusief wijnglas en verschillende aroma’s eikenhout.

Tip 3: Spaar het milieu met een Vinyl klok

Nieuw zijn de bijzondere vinyl klokken van Yesterdays vinyl. Deze zijn gemaakt van gerecyclede langspeelplaten en singles. De producent wil meehelpen de wereld 100% circulair (met hergebruik van materialen en producten) te maken. Bekijk de collectie en verbaas je erover hoe leuk deze klokken zijn. Je mag je favoriete design aanwijzen.

Tip 4: Wijnfleshouder Cowboy

Voel je je verwant met de Cowboys? Ben je zelf ook van het type “Ruwe bolster blanke pit”? Dan past deze wijnfleshouder met het ontwerp van een stoere Cowboy op het paard prima bij jou!

Tip 5: Cadeaupakket met thema

Ben je gek op het jaarlijkse kerstpakket van je werkgever? Je kunt ook je eigen kerstpakket kiezen. Bijvoorbeeld een cadeaupakket vogels, waarbij het thema gaat over …. juist!

Tip 6: Golf je graag? Een Golf Putting set laat je thuis oefenen

Je gelooft het bijna niet. Thuis oefenen om beter te kunnen golfen? Jazeker, dat is mogelijk. Gebruik voortaan je eigen Golf Putting set om het Putten te oefenen. In de handige etui is deze set ook gemakkelijk mee te nemen op (zaken-)reis!

Tip 7: Boekverslindende hondenliefhebber?

Voor de boekverslindende hondenliefhebber is een boekensteun in de vorm van een hond een zeer toepasselijk kerstcadeau. Voel je je aangesproken? Kies dan een boekensteun teckel of een ander leuk hondenras.

Tip 8: Puzzel Haarlems Café

Uiteraard zijn van diverse Nederlandse steden puzzels verkrijgbaar. Die van Haarlem is slechts een voorbeeld. Hou je van puzzelen? Benieuwd of je die van Het Haarlems Café ook voor elkaar krijgt.

Dat waren de 8 leuke tips. Welke is jouw favoriete design? Zet ze op je verlanglijst als je die mag vullen en wie weet krijg jij met kerst je favoriete kerstcadeau.