Wat voor cadeaus vinden mannen leuk om te krijgen?

Wat voor cadeaus vinden mannen leuk om te krijgen?

18 mei 2020 0 Door Quinten Reuten

Is jouw vriend binnenkort jarig en wil je hem verrassen met een origineel cadeau? Of wellicht geef je een cadeau zomaar, je hebt natuurlijk niet altijd een geldige reden nodig. Hoe dan ook, je hebt je vast al afgevraagd wat mannen nu leuke cadeaus vinden om te krijgen. Ben je een beetje inspiratieloos en heb je totaal nog geen idee? Wij helpen je graag een eindje op weg! We hebben speciaal voor jou een rijtje met cadeautjes gemaakt, waar je elke man blij mee verrast!

Accessoires

Door hem accessoires cadeau te geven kan hij zijn outfit helemaal compleet maken. Aangezien mannen niet heel snel geneigd zijn om dit zelf te kopen, zal hij je dan ook dankbaar zijn dat jij dit voor hem doet. Met accessoires bedoelen we vooral herenhorloges of een leuke riem of armband. Dit maakt de outfit van de man nét even wat hipper en stoerder. Als je niet weet wat hij leuk vindt, kun je er ook voor kiezen om samen een mooi item uit te zoeken. Zo weet je zeker dat hij er blij mee is en het ook gaat dragen.

Ervaring

Dit is nogal een breed begrip, maar geef hem eens een ervaring cadeau! Een origineel cadeau dat hij zeker weten niet ziet aankomen. Stel je vriend is een enorme Feyenoord fan, geef hem dan een interessante tour door De Kuip of laat hem ook eens een balletje schoppen vanaf de middenstip. Of is hij fan van autoracen? Ook dan kun je hem meenemen naar een parcours en hem zelf een rondje laten rijden in zijn droomauto. Succes gegarandeerd! Zo zijn er nog veel meer leuke ervaringen! Denk bijvoorbeeld een cursussen, concerten, voorstellingen, noem het maar op. Je kunt het ook ‘simpel’ houden door een dagje of een weekendje ergens naartoe te gaan. Het gaat ten slotte om het gebaar.

Speelgoed

En nee, hiermee bedoelen we niet het houten speelgoed waar je je peuter blij mee maakt. Tenzij dit natuurlijk zijn ding is en hij het graag wil hebben, maar in principe bedoelen we meer een andere insteek. Mannen zijn namelijk gek op speeltjes. Denk bijvoorbeeld aan leuke elektronische gadgets of iets voor het gamen. Let op wat hij allemaal in zijn vrije tijd doet: zit hij vaak op zijn telefoon of op de Playstation? Of heeft hij een leuke hobby? Hier kun je vast wel wat leuke cadeautjes voor verzinnen, waarmee hij zich kan vermaken.