Welke lease auto past bij mij?

Welke lease auto past bij mij?

7 januari 2022 Uit Door Quinten Reuten

Welke lease auto past bij mij?

 

Je bent al een tijdje op zoek naar een auto, maar wat betreft de koopauto’s kom je er nog niet helemaal uit. Of de auto voldoet niet aan je wensen, of hij is een stukje duurder dan het maximale bedrag dat je eraan uit wilt geven. Het kiezen van de perfecte auto is zeker niet makkelijk. Ook wanneer je een auto leaset moet je nog steeds rekening houden met verschillende aspecten. Zo moet je bijvoorbeeld weten of je een kleine of juist grote auto wilt. Handgeschakeld of automaat. Benzine of diesel. Et cetera. Wel is het zo dat bij het kiezen van een lease auto deze aspecten minder doorslaggevend zijn aangezien je niet de eigenaar zult worden van de auto. Je huurt de auto voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld twee tot vijf jaar. Wanneer de auto toch niet helemaal bevalt, zit je er gelukkig niet tientallen jaren aan vast! Maar welke lease auto past nu bij mij?

 

Volkswagen Polo

 

Ook vandaag de dag staat Volkswagen nog steeds bovenaan het lijstje van de top tien populairste automerken in Nederland. Het is onder Nederlanders een zeer geliefd automerk, met regelrechte bestsellers waaronder de Volkswagen Golf en de Volkswagen Polo. De Volkswagen Polo staat op het moment van schrijven van deze blog op plaats vier van meest verkochte auto’s. En dat is niet zonder reden. De Volkswagen Polo is een zeer degelijke en betrouwbare auto. Ook zijn deze auto’s zeer wendbaar en erg zuinig in brandstofverbruik. Met de Volkswagen Polo weet je zeker dat je op je bestemming aankomt!

 

Kia Niro

 

Ondanks het feit dat Volkswagen nog steeds het meest gewilde automerk is onder Nederlanders, wordt de lijst met meest verkochte auto’s toch echt aangevoerd door Kia. Zo staat de Kia Niro op de eerste plaats, gevolgd door de Kia Picanto. Wanneer je op zoek bent naar een zeer compacte, kleine auto kom je al snel uit bij de Kia Picanto. Ben je echter op zoek naar een ruime auto die van alle gemakken is voorzien, kijk dan eens bij de Kia Niro. De Kia Niro heeft ten opzichte van de Kia Picanto een wat meer stoere en sportieve uitstraling. De Kia Niro is dan ook niet voor niks nu al gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2022’. Het is een auto die is ontworpen om zowel jou als jouw omgeving te inspireren en versteld te doen staan. De auto is ontzettend ruim en beschikt over een grote kofferbak. Zeer geschikt dus voor lange afstanden!

 

BMW 3-Serie

 

Ook BMW heeft in de loop der jaren erg mooie auto’s uitgebracht. Een BMW koop (of lease) je voor de sportiviteit die deze auto’s uitstralen. BMW geeft een vorm van status en exclusiviteit. Het zijn auto’s waar je graag in gezien wilt worden. Maar helaas is een BMW lang niet voor iedereen even betaalbaar. In dat geval is het leasen van een BMW een zeer goede optie. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de BMW 3-Serie op www.autolease.nl/auto-leasen/, en ontdek welke auto aan jouw voorkeuren en smaak voldoet.

 

Keuze kunnen maken?

Heb jij een keuze kunnen maken? Lease dan nu snel en eenvoudig jouw favoriete auto op https://www.autolease.nl/.