Zo breng je de spa naar je huis toe

Zo breng je de spa naar je huis toe

10 juni 2020 0 Door Quinten Reuten

Om heerlijk tot rust te komen en onszelf eens lekker te verwennen gaan we geregeld naar de spa toe. Over het algemeen bezoekt het grootste gedeelte van de mensen (lees 60%) de spa tussen de 1 en 12 keer paar jaar. Daarnaast gaat 34% tussen de 12 en 4 keer paar jaar naar de spa en een klein gedeelte (6%) bezoekt de spa meer dan 40 keer per jaar. Aangezien hier natuurlijk wel wat tijd en geld in kan gaan zitten kiezen steeds meer mensen ervoor de spa naar huis te halen. Denk hierbij aan een hottub aanschaffen of een bubbelbad kopen. Lees in dit artikel de voordelen van de spa en hoe je dit zelf in huis haalt.

De voordelen van een spa

Een bezoek aan de spa is heerlijk voor je gemoedstoestand, het brengt je zowel geestelijk als lichamelijk helemaal tot rust. Een heerlijke massage, even lekker in de sauna of hottub, het brengt je echt tot rust. Daarnaast brengt een bezoekje aan de spa ook nog eens lichamelijke voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een goede doorbloeding en het reinigt de huid, allemaal mooi meegenomen dus!

Zo haal je de spa in huis

Het bouwen van een complete sauna aan huis gaat natuurlijk wat ver. Maar het is wel mogelijk om bepaalde elementen in huis te halen zodat jij alleen of samen met je partner heerlijk kunt ontspannen. Je kunt hierbij denken aan een jacuzzi of lekker bubbelbad. Deze kun je ook verkrijgen in een opblaasbare variant. Dit wordt ook steeds populairder omdat het prijsgewijs aantrekkelijker is, je het makkelijker kan verplaatsen en het vergt minder onderhoud.

 

Als je je partner eens heerlijk wilt verrassen is een stukje spa in huis halen prettig en ontspannend voor jullie beiden. De keuze ligt bij jezelf maar voor wat inspiratie kun je altijd een kijkje nemen op de site van fonteyn.